JOBS

Lasser Pijpfitter

Lasser Pijpfitter

Bij Elmacon starten we waar de rest ‘stop’ zegt. Lijkt het onmogelijk? Pas dan vinden we het geestig. Ja, complex is onze normaal en uitdaging onze drive.
Wie bieden je de ruimte om je spitsvondigheid helemaal los te laten en samen met ons productieteam technische topprestaties neer te zetten.


Jouw uitdaging


Voor deze functie gaan wij op zoek naar een echte teamplayer die een eerste ervaring kan voorleggen binnen de job, bij voorkeur binnen de voedingssector. Essentieel voor de functie is dat u zelfstandig maten kan opnemen en perfect kan planlezen. Een vlotte handeling met de tig is eveneens vereist.

Certificaten moet u hierbij niet noodzakelijk kunnen voorleggen, maar er wordt wel verwacht dat u bereid bent om deze te behalen. Aangezien u te maken heeft met grote constructies, mag u er niet voor terug schrikken om te werken op hoogte.

Daarnaast weet u uw verantwoordelijkheid op te nemen, gaat u secuur te werk, heeft u een rijbewijs B en beschikt u over een basiskennis Frans.


Jouw profiel


Als lasser/pijpfitter bent u verantwoordelijk voor het samenstellen van allerhande onderdelen en (pijp)leidingen volgens tekeningen en mondelinge instructies. Op een kwalitatieve en kwantitatieve manier last en monteert u verschillende constructies en leidingen. U houdt daarbij rekening met de klantenvereisten en de normen.

Belangrijk in deze functie is dat u zelfstandig kan maten opnemen.

Tot slot werkt u samen met uw collega op de verschillende werven die hoofdzakelijk verspreid zijn over West- en Oost-Vlaanderen.
Indien gewenst, kan u bovendien allerhande interventies en herstellingen uitvoeren.


Ons aanbod


Elmacon biedt u onmiddellijk een contract aan van onbepaalde duur binnen een dynamische werkomgeving waar er ruimte is voor opleiding inzake vakkennis en veiligheid.

Het loon wordt bepaald op basis van ervaring en competenties. Ook maakt u vanaf dag één deel uit van ons hecht team.


Solliciteren

Jobs