ELMACON BV

#Teamworkmakesthedreamwork
Onze achtergrond

Ontstaan Elmacon

ONS PARCOURS - Van 2011 tot nu...
Het was niet in de gebruikelijke garage of slaapkamer maar in een koeienstal in Beselare (Zonnebeke) dat Elmacon in 2011 het licht zag. Sindsdien loopt (ruimte om te) groeien als rode draad door ons bedrijfsverhaal. Na een korte periode in de oude gebouwen van Mariasteen in Rumbeke verhuisden we in 2018 naar onze nieuwe locatie in Beveren-Roeselare, waar we een jaar later genoodzaakt waren onze werkplaats te verdubbelen.

ONS TEAM - Gedreven en klantgericht
Het Elmacon-team is een mix van vaste medewerkers en ervaren freelancers. Hun goesting om voor ons te werken, is de beste motivatie om bij elke klant topwerk af te leveren. We ‘soigneren’ ze dan ook graag: de juiste man (m/v) in de juiste functie, ruimte om continu bij te leren, open en positieve communicatie en een familiale sfeer. Het jonge team staat ook open voor digitalisering waarop we zowel intern als op de werf inzetten. Zo kunnen we onze tijd besteden aan wat écht belangrijk is: creatieve oplossingen vinden voor de uitdagingen van onze klanten, en snel schakelen als dat nodig is.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU DOEN? - Piping & constructie in kunststof & rvs
We zijn gespecialiseerd in piping en constructie, zowel in RVS als in kunststof. Voor sommige projecten komt slechts één van deze activiteiten aan bod, maar vaak doen klanten beroep op ons omdat we die activiteiten ook combineren in de vorm van skids of andere 'plug-and-play' installaties.

Contacteer ons

Mathijs Hanoulle

CEO

Mail | +32 51 62 59 49

Pepijn Vangansbeke

Sales Manager

Mail | +32 471 12 10 96

Thomas Vandaele

Project Manager

Mail | +32 476 40 37 74

Werken bij Elmacon

Bezorg ons uw CV!

LASSER / PIJPFITTER

PROFIEL

Als lasser/pijpfitter bent u verantwoordelijk voor het samenstellen van allerhande onderdelen en (pijp)leidingen volgens tekeningen en mondelinge instructies. Op een kwalitatieve en kwantitatieve manier last en monteert u verschillende constructies en leidingen.
U houdt daarbij rekening met de klantenvereisten en de normen.

Belangrijk in deze functie is dat u zelfstandig kan maten opnemen.

Tot slot werkt u samen met uw collega op de verschillende werven die hoofdzakelijk verspreid zijn over West- en Oost-Vlaanderen.
Indien gewenst, kan u bovendien allerhande interventies en herstellingen uitvoeren.


VERWACHT

Voor deze functie gaan wij op zoek naar een echte teamplayer die een eerste ervaring kan voorleggen binnen de job, bij voorkeur binnen de voedingssector. Essentieel voor de functie is dat u zelfstandig maten kan opnemen en perfect kan planlezen. Een vlotte handeling met de tig is eveneens vereist.

Certificaten moet u hierbij niet noodzakelijk kunnen voorleggen, maar er wordt wel verwacht dat u bereid bent om deze te behalen. Aangezien u te maken heeft met grote constructies, mag u er niet voor terug schrikken om te werken op hoogte.

Daarnaast weet u uw verantwoordelijkheid op te nemen, gaat u secuur te werk, heeft u een rijbewijs B en beschikt u over een basiskennis Frans.


AANBOD

Elmacon biedt u onmiddellijk een contract aan van onbepaalde duur binnen een dynamische werkomgeving waar er ruimte is voor opleiding inzake vakkennis en veiligheid.

Het loon wordt bepaald op basis van ervaring en competenties. Ook maakt u vanaf dag één deel uit van ons hecht team.